Personvernerklæring

Virksomheter som samler inn og behandler personopplysninger om kunder og andre personer har plikt til å informere de registrerte om hvordan personopplysningene behandles.

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Derfor forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger

Navn: Steffen Madsen
Epost: post@famnett.no

Hva opplysningene brukes til

Opplysningene brukes for å tilpasse nettsiden vår og våre mobilapplikasjoner til utstyret du bruker. Vi bruker opplysninger om deg for å gjennomføre kjøp, motta betaling, for å opprette brukerkonto og for å tilpasse annonser du blir vist. Opplysningene benyttes også dersom du tar kontakt med kundeservice, slik at vi best mulig kan hjelpe deg. Vi utformer også statistikk om bruk av nettsiden, produkter og tjenester. Dette gjøres ved å gjøre opplysningene anonyme dersom det er mulig. Dine personopplysninger kan også benyttes til markedsføring dersom du godkjenner at vi får lov til dette.

Hvilke tjenester som kan motta opplysninger om deg

Vi benytter ulike tredjepartstjenester for å tilpasse innholdet for deg. Tredjepartene består av blant annet:

Google. Slik bruker Google informasjon om nettsteder eller apper som bruker tjenestene våre. Du kan tilpasse dine annonsepreferanser ved å besøke Ditt annonsesenter. Tilpass bruken av informasjonskapsler ved å besøke CookieChoices.org.

Facebook. Slik bruker Facebook data om deg.

Automattic. Slik bruker Automattic data om deg.

Du kan tilpasse dine annonser fra tredjepartstjenester ved å benytte tjenesten WebChoices.

Hvilke personopplysninger vi har om deg

Avhengig av hvilke tjenester du benytter på FamNett har vi tilgang på opplysninger om deg som du oppgir ved kjøp av varer eller tjenester. Disse opplysningene kan være; navn, adresse, telefonnummer og epostadresse.

Ved bruk av dette nettstedet samler vi informasjon om hva slags enhet du benytter, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

Noen av opplysningene kan bli delt med tredjeparter, som selskaper som gjennomfører banktransaksjoner og selskaper som tilbyr reklame og markedsføring på våre sider. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.

Opplysningene om deg blir lagret kun så lenge det er nødvendig for å oppnå målet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, for eksempel til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

Dine rettigheter

Du kan be oss om å:

  • Gi deg ytterligere opplysninger om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
  • Oppdatere dine personopplysninger.
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag for å oppbevare.
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger.

Ta kontakt dersom du har andre spørsmål.